Usluge

Dentalni turizam


Srbija, najbolji izbor za dentalni turizam


Jako smo dobri stomatolozi, a još bolji domaćini


Srbija je poznata u svetu po svojim stručnjacima u raznim oblastima medicine, pa ni stomatologija nije zakasnila. Obrazovanje koje naši stručnjaci steknu školovanjem je po najvišim evropskim standardima, što je bio podstrek za razvoj različitih oblika lekovitog turizma. Tako je nastao i dentalni turizam.
Beograd, svojom idealnom geografskom pozicijom, postaje vodeći stomatološki centar za pacijente iz svih delova Evrope. Karakteristika koja privlači sve veći broj pacijenata iz Evrope, pored stručnosti i tehničke opremljenosti, je i duh, raspoloženje i gostoprimstvo koje nudimo bez nadoknade. Za strane pacijente naše cene su prijemčive i povoljne, a pored neophodnih intervencija i odmor u gradu sa bezbroj mogućnosti im je garantovan.

Pozovite i zakažiteKod nas ste gost

Poštujući vreme, obaveze i novac pacijenata van granica, Dental Corner Esthetics nudi jednostavan concept zakazivanja i intervencije u najkraćem mogućem roku.
– Pošaljite upit sa snimkom i opisom problema ili potrebe. Sve informacije su poverljive i neće biti podeljene sa trećim licem
– U najkraćem roku ćemo odgovoriti i detaljno opisati intervenciju, odrediti cenu i predložiti termin bez skrivenih troškova
– Po želji, organizujemo transfer, parking, smeštaj ,prevodioca i vodiča.

Za nas, garancija kvaliteta i efikasnost predstavljaju imperativ. Zbog toga možemo ponosno da ponudimo svoje usluge i najzahtevnijim pacijentima.
Kod nas ćete uvek imati prioritet nakon zakazanog pregleda. Trajanje terapije usklađujemo tako da bude što efikasnije i u skladu sa vašim vremenom. Zbog toga ne čekate red već ste nam uvek prvi..

Pozovite i zakažite

Naše Usluge


Ovo je samo deo naših uslugaFasete

Na brz i jednostavan način do osmeha sa TV ekrana, koji svi žele, uz tehniku izrade zubnih faseta. Kada je to moguće izmenićemo samo spoljnu površinu zuba i dovesti osmeh do savršenstva. Izbor između dva tipa: kompozitne fasete ili keramičke fasete, uz detaljnu analizu slučaja i pažljiv izbor tima stomatologa dobićete osmeh koji ste toliko dugo želeli.

CENA OD 6000 RSD

Izbeljivanje zuba

Trend Izbeljivanja zuba nije zaobišao Dental Corner Esthetics mi to sprovodimo na dva načina oba su bezbolna i što je najbitnije oba su apsolutna bezbedna i ne štete vašim zubima možete da izaberete da li ćete to uraditi u samoj ordinaciji uz tretman laserom ili ćemo vam izraditi individualne folije za vaše zube (splintove) i uz gel i instrukcije možete uraditi tretman raditi kada vi to poželite.

CENA AKCIJA 50%

Estetske plombe

Zamena dotrajalih plombi, crnih (amalgamsih) i izrada plombi visokoestetskim i najkvalitetnijim materijalima dostupnim na tržištu. Rad je brz i bezbolan a rezultat je plomba koja savršeno imitira boju i oblik vašeg zuba. Izbor između kompozitnih – belih plombi i kompjuterski dizajniranih plombi od keramike- CAD-CAM.

CENA 2400 RSD
Zubni Implanti

Zubni implant je zamena za koren ili korene zuba koji nedostaje. Kao i koreni zuba, zubni implanti su bezbedno postavljeni u kosti vilice i najčešće nisu vidljivi nakon hirurškog postavljanja. Implanti su napravljeni od titanijuma, koji je jak, lagan i što je navažnije biokompatibilan, to znači da ga telo prihvata i ne odbija. Titanijum je najkorišćeniji metal u zubnim i drugim koštanima implantatima kao što su ortopedski implanti za zglobove.

Postavljanje implanta je mala hirurška intervencija koja se izvodi u lokalnoj anesteziji. Kada je implant postavljen u vilici, ostavlja se da integriše, sraste u kost. Nakon toga implant možemo koristiti da na njega stavimo veštačke zube: krunu, mostove i proteze. Implanti su stabilni i stalni, ne oslanjaju se i nezavisni su od okolnih zuba.
Implanti su idealna zamena za zub ili zube koji nedostaju jer se dobija estetika i funkcija prirodnog zuba.

CENA OD 48000RSD


Protetika na implantima

Implantati postavljeni u kost se ostavljaju da srastaju tri do šest meseci, zavisno od situacije. Nakon tog perioda, moguće je uraditi definitivni protetski rad. To može biti kruna ili most, od metalokeramike ili bezmetalne keramike zavisno od želja i potreba pacijenata. U pojedinim slučajevima kada je to neophodno, implantati mogu služiti za fiksiranje totalne proteze koja time postaje čvršća i stabilnija.

Princip je da se nedostatak jednog zuba nadoknađuje jednim implantatom i krunicom na njemu, a nedostatak dva i više zuba je moguće uraditi po principu da dva implantata nose dve ili tri krune, tri implantata pet, a četiri, šest, osam ili više implantata obostrano u jednoj ili obe vilice, zavisno od situacije i mogućnosti, mogu nositi kompletne mostove u slučaju nedostatka svih zuba u obe vilice.

Teorija da telo odbacuje implantate odavno je napuštena, pa je uspešnost ugradnje i izrade definitivnog protetskog rada veoma visoka i iznosi fantastičnih 97 odsto.
Veniri

Izradom faseta od keramike rešavamo estetske nedostatke boje, oblika i položaja jednog ili više zuba uz minimalno brušenje u najkraćem vremenskom roku i bez bola. Kako bi vam i ova usluga bila prijatnija, predstavićemo vam čitav proces kroz pažljivu pripremu, planiranje i poznat krajnji rezultat. Posebno smo ponosni na tehniku dizajniranja i izrade faseta, Non-Prep Veneers, gde se kada je to moguće bez ikakvog brušenja vaših zuba izrađuju fasete sa najnaprednijom estetikom. Apsolutni hit u svetu sada i kod nas Non Prep Veneers.

Cena 26000 rsd

Akcija samo ovog meseca 20000 rsd


Bezmetalna keramika

Bezmetalna keramika koristi najmodernije materijale za postizanje vrhunskih estetskih rezultata. Takvi rezultati se postižu uz pomoć kruna ili mostova izrađenih od cirkona sa najboljim mehaničkim osobinama, a odsustvo metala garantuje, pored estetike, i postojanost zuba bez vidljivih rubova i prebojavanja gingive. Proces je brz i bezbolan.

Bezmetalne krune od punog Cirkona cena 24000 rsd
Akcija samo ovog meseca 18000 rsd


Metal-keramika

Metalokeramika je u upotrebi preko tri decenije i jedno je od finansijski najprihvatljivijih metoda nadoknade zuba. U današnje vreme tehnologija je dovedena do savršenstva upotrebom najmodernijih legura metala po evropskim standardima i keramike sa poboljšanom estetikom. Kao i ostali zahvati, i ovaj proces je bezbolan i brz.

Cena 12000 rsd po zubu


Proteze

Proteze su namenjene najstarijim građanima kod kojih su iscpene sve mogućnosti za restauraciju i realizaciju fiksnog rada. Rešenje je dovedeno do najvišeg nivoa efikasnosti uz kraće vreme izrade i korekcije. Kada za to postoje finansijski uslovi, proteza može biti fiksirana implantatima kako bi se postigla bolja stabilnost i kvalitet, kao i olakšana funkcija govora i jela. Od uzimanja otiska do realizacije vreme izrade je svedeno na minimalno, a proces je sasvim bezbolan.

Klasična/Parcijalna proteza Cena 30000 rsd

Skeletirana Wisil Proteza Cena 36000 rsd

Skeletirana Proteza sa atečmenima Cena od 40000 rsd
Vađenje zuba

Zub koji vam zadaje probleme i bol koji se i nakon svih preduzetih postupaka proglasi za vađenje potrebno je izvaditi što pre, eliminisati infekciju iz usne duplje i sprečiti pogoršanje tegoba nastalih usled obolelog zuba. Ovaj postupak iako mnogima traumatičan biće obavljen apsolutno bezbolno i brzo, u lokalnoj anesteziji, ne snagom već tehnikom uz očuvanje okolnog tkiva i zuba i adekvatnom zaštitom rane koja počinje da zarasta već nakon 2 dana.

CENA OD 2300 RSD


Vađenje Umnjaka

Treći molar, umnjak, ume često mnogima zadavati probleme u vidu tupog bola, trnjenja, otežanog otvaranja usta. Zbog svoje pozicije i dinamike rasta, često bude pogrešno postavljen i kao takav pogodan je za nastanak infekcije i terapija izbora je najčešće njegovo vađenje. Ovaj postupak se obavlja rutinski, apsolutno bezbolno i brzo i nastala rana će biti adekvatno zbrinuta, bez komplikacija i uz brz oporavak. Delimično izraslli (impaktirani) umnjaci su mesto lakog stvaranja upale prouzrokovane nakupljanjem bakterija zbog otežane higijene te mogu dovesti do oticanja mekih tkiva koje ga okružuju. Može dovesti i do poremećaja u položaju ostalih zuba zbog malog prostora u vilicama.

CENA 12000 RSD


Resekcija Vrha Korena

Resekcija vrha korena ili apikotomija je mali hirurški zahvat na zubima kojim odstranjujemo vrh korena zuba iznad ili ispod kojeg je došlo do upale. Apikotomija se radi kada su kanali korena zakrivljeni i ne mogu se dobro očistiti pa se stoga ponovo javljaju upale. Tada malim hirurškim zahvatom odstranimo vrh korena i zatvorimo ga da više ne može doći do upala. Apikotomija se u principu radi kada redovni endodontski zahvati ne daju zadovoljavajuće rezultate. Zahvat teče tako da se malim rezom dolazi do vrha korena, odstranjuje se njegov vrh zajedno sa infekcijom. Koren se zatvara (ako treba, dodaje se i kost). Zavisno od zuba na kojem se radi, apikotomija može trajati od 30 do 60 minuta. Na prednjim zubima traje kraće, a na zadnjima duže. Šavovi se uklanjaju obično oko 7 dana nakon zahvata i tada je moguće uraditi restauraciju kruničnog dela ako je to potrebno.

CENA OD 12000 RSD